top of page

e-learning i Rejsesikkerhed

Rejsesikkerhed online kursus

Rejsesikkerhed e-learning 

Ezector Solutions e-learning

Ezector Solutions e-learning

Rejsesikkerhed generelt

E-learning kursus i Rejsesikkerhed 

 

I dag, er rejsesikkerhed vigtigere end nogensinde. I dette e-learning rejsesikkerhedskursus lærer du, hvordan du kan reducere/eliminere risici for evt. hændelser, når og hvor du rejser.

Læs artiklen i Berlingske Tiderne, der omhandler fremtidens forretningsrejse og rejsesikkerhed.  

Rejsesikkerhed for virksomheder

 

Mange virksomheder udvider deres forretning uden for deres hjemmemarked, og som følge heraf bliver rejsen en nødvendighed. 

Det betyder, at du som rejsende skal reducere din sårbarhed ved at træffe nogle forholdsregler for at sikre, at du er sikker, når du rejser.

  

Vores rejsesikkerhedskursus indeholder generelle råd, der hjælper dig med at forberede din rejse. Det giver dig også information om, hvordan du handler hurtigt, hvis en hændelse sker, mens du rejser i udlandet.

 

"Du kan ikke forhindre trusler, men du kan gøre meget for at reducere din egen sårbarhed."

To e-learning moduler på 30 minutter hver

 

Rejsesikkerhedskurset er delt i to moduler på 30 minutter hver. Hvert modul indeholder en quiz, som hjælper dig med at huske de vigtigste budskaber i kurset.

Hvert modul indeholder en brugervenlig menu med angivelse af, hvilke kapitler der er gennemført, og hvilke kapitler du har startet. Modulerne indeholder også bogmærkefunktionalitet, så du kan forlade modulet og genoptage det uden at du skal starte forfra. 

Hvorfor skal du bruge vores kursus?

 

Spændende og interaktivt

Vores nye e-learning rejsesikkerhedskursus er bygget ud fra feedback fra tusindvis af brugere, der har gennemført kurset.

Det er spændende og interaktivt, og det gør det nemt at huske indholdet. Vi bruger en række dilemmaer, scenarier og kontrolspørgsmål for at sikre, at brugeren husker de vigtigste elementer i kurset.

 

Godkendt af eksperter

Indholdet i e-learning kurset er blevet godkendt af eksperter i rejsesikkerhed. Dette sikrer, at brugerne får nøjagtige og relevante oplysninger, der kan hjælpe dem, når de rejser.

 

Klik her for at bestille en gratis demo

bottom of page