top of page

E-learning – Et værdifuldt værktøj?

Opdateret: 20. feb. 2019

Jeg mener absolut, at E-learning er et værdifuldt værktøj, med et stort potentiale, både for den enkelte medarbejder, men absolut også for virksomheden.

Danmark har de seneste år været meget fokuseret på digitaliseringen, både i forhold til produktudvikling, men absolut også i forbindelse med læring.


Vi lever i en hurtig, omskiftelig verden og mange gange er der behov for at uddanne/informere medarbejderne i virksomheden i nye områder på en hurtig og smidig måde. GDPR er et godt eksempel på dette. Et E-learning kursus er fleksibelt og skal kun opdateres ét sted, og straks har alle brugerne adgang til den nyeste version af kurset, på alle devices!


Ligeledes er det smart og tidsbesparende at lave onboarding programmer for nye medarbejdere, så de fra starten kan sætte sig ind i Code of Conduct, produkter, arbejdsmiljø, rejsesikkerhed og lignende på deres nye arbejdsplads.


I virksomheder med internationale datterselskaber, hvor man fra hovedkontorets side af gode grunde ikke har den daglige kontakt med medarbejderne, kan det være vigtigt at sikre sig, at det budskab du ud kommunikerer i Danmark er det samme i f.eks. Kina og Frankrig.


Dette kan du gøre via E-learning, og du vil som en ekstra gevinst kunne se, hvornår medarbejderne har gennemgået kurset og om de har bestået en evt. test. Her er det vigtigt at have en veludbygget platform/Learning Management System med faciliteter, som bl.a. kan understøtte onboarding programmer, blended learning, certifikater og SSO, og som kan integreres med dine HR systemer. Og så er det vel ekstra værdifuldt, at Learning Management Systemet og kurserne er designet i forhold til det enkelte firmas Corp. ID.


Kunsten i forhold til E-learning er at bruge det der, hvor det skaber størst værdi. Gør det interessant for brugeren og sørg for, at brugeren bliver aktiveret, således, at e-learning ender med at blive et værdifuldt værktøj!

Du er velkommen til at kontakte Ezector Solutions på am@ezector.com hvis du vil høre mere!


Klik her for at bestille en gratis demo

bottom of page